آموزش ثبت نام در وب مانی (Web Money)

وب مانی (Web Money) یک سیستم پرداخت جهانیه که امکان واریز و برداشت و ساخت کیف پول برای فعالیت های تجاری آنلاین در سراسر جهان رو ممکن میکنه. به کمک وب مانی میتونید بدون دردسر تحریم و… از بسیاری از وب سایت های خارجی خرید انجام بدید و یا به افراد خارجی محصول یا محصولاتی رو بفروشید و تجارت آنلاین خودتونو داشته باشید. این سیستم در سال 1998 در روسیه تاسیس شد و اکنون در سراسر جهان گسترش پیدا کرده. با استفاده از وب مانی، کاربران میتونن به راحتی در هر نقطه ای از جهان، پول ارسال کرده و یا دریافت کنن. همچنین خرید کالا یا دریافت خدمات از وب سایت های پذیرنده وب مانی، امکان پذیر هستش. به دلیل ماهیت روسی بودن وب مانی، این سیستم پرداخت برخلاف پی پال با کاربران ایرانی مشکلی نداشته و شما میتونید بدون دردسر از خدمات اون بهره مند بشید.
پیشنهاد میکنم این مقاله رو حتما بخونی » آموزش افتتاح حساب در صرافی ها و کارگزاری های معتبر بین المللی
وب مانی (Web Money) چیست؟!
وب مانی (Web Money) یک سیستم پرداخت آنلاین بین المللی و ابزاری جامع برای فعالیت های تجاری آنلاین هستش. این سیستم در سال 1998 در روسیه تاسیس شده؛ از طریق وب مانی، انتقال دلار در سراسر جهان امکان پذیر شده و از اون زمان تا کنون، بیش از 40 میلیون نفر به این سیستم پیوستن. وب مانی این امکان رو به افراد میده که بدون نیاز به حساب بانکی یا کارت اعتباری، به صورت آنلاین خرید کنن. وب مانی برای سرویس دهی به مشتریان اینترنتی غیر بانکی، بسیار کارآمد هستش؛ به همین دلیل یکی از محبوب ترین سیستم های پرداخت آنلاین به همراه پی پال و پرفکت مانی هستش.
در حال حاضر، وب مانی فرصت های گسترده ای رو برای مشتریان خودش و ویژگی های خاصی رو برای کسب و کارها فراهم کرده.
وب مانی، کیف پول های دیجیتالی رو ارائه میده که شامل برخی از ارزهای فیات و ارزهای رمزنگاری شده هست. این پلتفرم پرداختی شامل سرویس های تراکنش همتا به همتا، خدمات تجاری، پرداخت صورتحساب آنلاین و همکاری مستقیم با سایر ارائه دهندگان خدمات مالی در دنیاست. با استفاده از وب مانی، کاربران میتونن به راحتی در هر نقطه ای از جهان پول ارسال کرده و یا دریافت کنن. همچنین خرید کالا یا دریافت خدمات از وب سایت های پذیرنده وب مانی، امکان پذیر هستش.
مزایای مهم استفاده از وب مانی (Web Money)
نحوه نگهداری و کنترل کیف پول مشتریان در سیستم وب مانی تا حدودی با بانکداری آنلاین شباهت داره. کاربران میتونن برای مدیریت تمام وجوه خودشون به حساب شون دسترسی پیدا کنن. وب مانی یکی از پرکاربردترین ابزارها برای پرداخت های آنلاین هستش؛ زیرا از لحاظ امنیت، تراکنش های بسیار ایمنی رو فراهم میکنه. به دلیل قابلیت اطمینان و شایستگی این سیستم، از اون در کارگزاری های آنلاین به طور گسترده استفاده میشه؛ به طور مثال اگه قصد دارید از طریق وب مانی حساب خودتونو در باینری آپشن شارژ کنید، کمیسیون های پرداختی برای انجام هر تراکنش بسیار پائین تر از سایر رقبا در بازار فعلی هستش. تعداد بیشتری از کارگزاری های آنلاین با توجه به تقاضای زیاد کاربران، وب مانی رو به عنوان سرویس پرداخت خودشون قبول میکنن. انتقال سریع پول، یکی دیگر از مزایای استفاده از وب مانیه. سپرده ها و برداشت ها بدون دردسر منتقل شده و پول به سرعت وارد حساب شما میشه.
ایجاد یک حساب کاربری برای استفاده از این سرویس کاملاً رایگانه؛ فقط کافیه اطلاعات خودتون رو تکمیل و سپس حساب خودتون رو تائید کنید. برای افزایش امنیت حساب کاربران، ابزارهای مختلفی برای انجام تراکنش ها در دسترس قرار گرفته؛ WM Keeper Classic یکی از این ابزارهاست که میتونید اون رو دانلود و بر روی رایانه های شخصی تون نصب کنید؛ از طرفی WM Keeper Light به شما این امکان رو میده که بدون نصب نرم افزار اضافی از طریق مرورگرتون، به صورت ارتباط ایمن دسترسی پیدا کنید. در نهایت WM Keeper Mobile همونطور که از نام اون مشخصه، برای تلفن های همراه ساخته شده.
انواع کیف پول در وب مانی (Web Money)
این سیستم در حال حاضر، از انواع کیف پول های زیر که حق مالکیت دارایی رو به کاربر اختصاص میدن، پشتیبانی میکنه:
- E-wallet: کیف پول یورو (WME)
- B-wallet: کیف پول روبل بلاروس (WMB)
- G-wallet: کیف پول طلا (WMG)
- Z-wallet: کیف پول دلار آمریکا (WMZ)
- K-wallet: کیف پول تنگه (اسم واحد پول) قزاقستان (WMK)
- V-wallet: کیف پول دانگ ویتنام (WMV)
- X-wallet: کیف پول بیت کوین (WMX)
- H-wallet: کیف پول بیت کوین کش (WMH)
- L-wallet: کیف پول لایت کوین (WML)
- Y-wallet: کیف پول سوم (اسم واحد پول) ازبکستان (WMY)
- R-wallet: کیف پول روبل روسیه (WMR)
- U-wallet: کیف پول گریونا اوکراین (WMU)
تراکنش های وب مانی، بر اساس واحد وب مانی یعنی WM انجام میگیرن. برای راحتی کاربر، کلیه کیف پول های کاربر در یک فضای جداگانه نگهداری شده و با شناسه کاربری یا WMID مشخص میشه. با استفاده از این کیف پول ها، میتونید حساب خودتون رو شارژ کرده و یا به حساب دیگری پول واریز کنید. با ساخت هر یک از کیف پولهای بالا در حساب وب مانی خود، یک آدرس مخصوص و منحصر به فرد به اون کیف پول خواهید داشت. میتونید هنگام دریافت وجه، این آدرس رو برای فرستنده ارسال کنید. همچنین، برای ساخت برخی از این کیف پول ها شرایط خاصی نیازه؛ به عنوان مثال، برای ساخت کیف پول یورو، باید ساکن همون منطقه باشید ولی برای ایجاد کیف پول دلار که بسیار پرکاربرده، با مشکلی مواجه نیستید. [ آموزش ثبت نام در صرافی بایننس ]
این مقاله حتما به کارت میاد » آموزش ثبت نام در کیف پول فری ولت
نحوه افتتاح حساب و ثبت نام در وب مانی (Web Money)
خب عزیزان تا اینجا اطلاعات مختصری رو در رابطه با وب مانی بدست آوردیم. در ادامه، قدم به قدم و به صورت تصویری، به سراغ افتتاح حساب و ثبت نام در وب مانی میریم. در گام اول، ابتدا باید وارد وب سایت رسمی وب مانی به آدرس www.wmtransfer.com بشید. سپس بر روی گزینه Sign Up در بالای صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت نام بشید.

در گام دوم، صفحه جدیدی باز میشه و از شما میخواد که شماره تلفن همراه خودتون رو وارد کنید. توجه داشته باشید که سیستم وب مانی هیچ مشکلی با ایران نداره؛ بنابراین پس از انتخاب کشور ایران، شماره موبایلی که همیشه به اون دسترسی دارید رو وارد کنید. وب مانی برای تائید اقدامات شما، همیشه از این شماره تلفن استفاده میکنه. در این قسمت، شماره تلفن خودتون رو به فرمت جهانی و بدون صفر وارد کنید. پس از وارد کردن کد امنیتی بر روی More کلیک کنید تا وارد صفحه بعد بشید.

در این مرحله باید کد تائید پیامکی ارسال شده به شماره همراهی که ثبت کردید رو وارد کرده و بر روی More کلیک کنید. در این قسمت صفحه جدیدی برای شما نمایش داده میشه که باید رمز عبوری مناسب برای حساب خودتون انتخاب کنید. پس از وارد کردن رمز عبور و تائید مجدد رمز عبور، تیک پذیرش قوانین رو هم بزنید و در آخر بر روی More کلیک کنید. اکنون حساب وب مانی شما ساخته شده و به صفحه اصلی حساب کاربری تون هدایت میشید. در صفحه اصلی، شناسه وب مانی (WMID) که شامل 12 رقم هستش، به شما اختصاص داده شده. از این شناسه میتونید برای ورود به سیستم استفاده کنید. همچنین در صفحه اصلی نوع حساب شما هم نمایش داده شده. حساب اولیه همه کاربران الیاس هستش اما میتوان با احراز هویت، سطح کاربری رو افزایش داد که در ادامه به احراز هویت هم میپردازیم. توجه داشته باشید، هنگامی که برای نخستین بار وارد حساب وب مانی خودتون میشید، پیامی خودکار بر روی صفحه ظاهر میشه؛ با این مضمون که برای افزایش موجودی حداقل به ساخت یک کیف پول نیاز است. برای انجام این کار بر روی گزینه OK کلیک کنید.

بعد از کلیک بر روی گزینه OK، در این مرحله باید نوع کیف پول تون رو مشخص کنید؛ همونطور که در پاراگراف های بالا گفته شد، کیف پول های مختلفی در سیستم پرداخت وب مانی وجود دارن که با نماد اختصاری معرفی و مشخص شده هستن. برای ساخت کیف پول دلاری گزینه WMZ رو انتخاب کنید.

بعد از انتخاب کیف پول دلاری، در قسمت Agreement ، پس از پذیرش قوانین و زدن تیک قسمت پائین قوانین، بر روی More کلیک کنید تا در نهایت کیف پول شما ساخته بشه. پس از ساخت کیف پول، شماره حساب خودتون رو در صفحه اصلی مشاهده میکنید. در صورتی که قصد اضافه کردن کیف پول های دیگری رو دارید میتونید مانند تصویر زیر بر روی + کلیک کنید.

با کلیک بر روی کیف پول ساخته شده خود، میتونید شماره حساب خودتون رو کپی کنید. هنگامی که قصد خرید یا دریافت پول با وب مانی دارید، باید این شماره حساب رو برای شخص یا صرافی مورد نظر بفرستید.
احراز هویت در وب مانی
هر عضو دارای سطح کاربری منحصر به خود هست که به اصطلاح پاسپورت نامیده میشه. در واقع پاسپورت، یک سند هویتی دیجیتالیه که بر اساس اطلاعات شخصی ارائه شده توسط کاربر، صادر میشه. پاسپورت ها شامل اطلاعات شخصی کاربر هستن که عبارتند از نام و نام خانوادگی، گذرنامه و اطلاعات تماس؛ پاسپورت تائید میکنه که دارنده حساب یک شخص واقعیه. بسته به نوع و روش تائید اطلاعات ارائه شده توسط کاربر، انواع مختلفی از پاسپورت وجود داره. هر چه سطح پاسپورت بالاتر باشه، موجب جلب اعتماد بیشتر سایر کاربران سیستم میشه؛ بنابراین سطح بالاتر، ویژگی های بیشتری رو از جانب سیستم پرداخت وب مانی فراهم میکنه.
پس از انجام ثبت نام، حساب شما با محدودیت هایی همراه میشه. به عبارتی به دلیل عدم احراز هویت، فقط میتونید تا سقف 300 دلار در کیف پول تون داشته باشید و همچنین با محدودیت هایی در تراکنش های روزانه برخوردار هستید. برای اینکه بتونید کارمزدهای تراکنش و محدودیت های حساب وب مانی خودتون رو کاهش بدید، باید احراز هویت یا Verify کنید. سطح پاسپورت شما، با توجه به مدارکی که در اختیار وب مانی قرار میدید، تعیین میشه.
انواع سطح حساب کاربری وب مانی
سطحهای کاربری زیادی در سیستم وب مانی وجود داره اما به طور کلی سه نوع سطح اصلی یا به اصطلاح پاسپورت برای انجام فعالیتهای انتقال وجه موجود هست.
پاسپورت الیاس (Alias Passport) : برای تراکنش های ناچیز، پرداخت صورتحساب و خرید اینترنتی بسیار مناسبه. با این حال، باید در نظر داشته باشید که سطح اعتماد به کاربر در پاسپورت الیاس پائین هست. این سطح کاربری هنگام ثبت نام در سیستم به طور خودکار و به صورت رایگان صادر میشه. بنابراین در این نوع از حساب، ارسال مدارک از شما درخواست نمیشه. در پاسپورت الیاس تنها میتونید تا 300 دلار در کیف پول خود ذخیره کنید و روزانه تا 100 دلار تراکنش انجام بدید.
پاسپورت فرمال (Formal Passport) : این نوع از حساب برای کاربران فعال و فریلنسرها مناسبه. صدور پاسپورت فرمال به صورت رایگان و توسط سرویس WM-Passport انجام میشه. برای ارتقای حساب خود به فرمال، باید اطلاعات هویتی رو تکمیل و پاسپورت خودتون رو اسکن کنید یا عکسی باکیفیت از اون بگیرید و برای وب مانی بفرستید. در صورتی که پاسپورت ندارید، میتونید از کارت ملی استفاده کنید؛ البته، این روش ممکنه در برخی مواقع جواب نده. پس از ارتقای حساب به پاسپورت فرمال، میتونید روزانه 3,000 دلار تراکنش انجام بدید و حداکثر 10,000 دلار در کیف پول خود داشته باشید.
پاسپورت پرسنال (Personal Passport) : برای کسب و کارها و شرکت های اینترنتی توصیه میشه؛ زیرا هدف اونها فقط خرج كردن و یا انتقال وجوه نیست، بلكه با استفاده از كل مجموعه خدمات انتقال وب مانی به صورت آنلاین درآمد کسب میكنن. پاسپورت شخصی از سطح اعتماد بالایی برخورداره؛ چون علاوه بر ارسال مدارک، با مراجعه حضوری به دفتر اسناد رسمی یا سفارت روسیه در ایران مدارک خودتون رو تائید میکنید. صدور پاسپورت پرسنال وب مانی، حدوداً 50 دلار هزینه داره اما با اخذ این پاسپورت، هیچ محدودیت تراکنش یا سقف دریافتی در کیف پول خود نخواهید داشت.
نحوه ارتقای حساب وب مانی از الیاس به فرمال
اگر گذرنامه دارید، حتماً از اون برای احراز هویت استفاده کنید. لازم به ذکره که در وریفای حساب با کارت ملی، به دلیل انجام فرآیند ترجمه به انگلیسی، ممکنه ارتقای حساب زمان بیشتری طول بکشه. برای ارتقای حساب تون به سطح فرمال باید مراحلی رو طی کنید؛ ابتدا وارد حساب وب مانی خودتون بشید. سپس از قسمت Formal or higher level passport بر روی گزینه Alias کلیک کنید تا به بخش پاسپورت وب مانی هدایت بشید. در صورتی که با زبان روسی مواجه شدید، میتونید از بخش پائین صفحه، زبان خودتون رو به انگلیسی تغییر بدید.

سپس پنجره جدیدی براتون باز میشه؛ همونطور که در قسمت قبل گفتیم، اگر با زبان روسی مواجه شدید، میتونید از بخش پائین صفحه، زبان خودتون رو به انگلیسی تغییر بدید. حال پنجره رو در قسمت Passport و گزینه About بذارید و در پائین صفحه بر روی عبارت Apply for Webmoney Passport کلیک کنید.

حال در این قسمت صفحه ای باز میشه که ازتون میخواد شماره تماس و رمز عبور و اعدادی که در تصویر میبینید رو وارد کنید و در قسمت بعدش تماس رو برای گرفتن کد انتخاب کنید. اکنون برای شماره تلفن شما تماسی برقرار میشه که به محض جواب دادن تماس قطع میشه؛ همونطور که در مثال براتون گفته، 5 رقم آخر شماره تلفن رو در کادر سوم وارد کنید تا شماره تماس تون تائید بشه. وقتی با موفقیت شماره تماس تون تائید شد، صفحه پائین براتون به نمایش در میاد که بر روی گزینه Continue کلیک کنید؛

حال در این قسمت، باید اطلاعات حقیقی خود را به صورت دقیق وارد کنید و در آخر Save رو بزنید؛

اطلاعاتی که در این قسمت لازم دارید رو به ترتیب براتون نام میبرم.
- نام خانوادگی خودتون رو به زبان انگلیسی وارد کنید.
- نام خودتون رو به زبان انگلیسی وارد کنید.
- این قسمت رو خالی بگذارید.
- تاریخ تولد خودتون رو به میلادی وارد کنید. برای این کار میتونید از تقویم باد صبا (از قسمت برو به تاریخ) در تلفن همراه استفاده کنید.
- جنسیت خودتون رو مشخص کنید. male به معنای مذکر و female به معنای مونث است.
- در این قسمت باید شهر محل سکونت خودتون رو انتخاب کنید. با کلیک بر روی set وارد صفحه دیگری میشید. بر روی گزینه Choose your actual location کلیک کنید. به صفحه دیگری هدایت میشید. در اینجا از بخش کشورها، استانها و سپس شهرها، محل سکونت خودتون رو مشخص کنید و روی Ok کلیک کنید. همچنین میتونید شهر محل سکونت خودتون رو در بالای صفحه جستجو کنید.
- کد پستی خودتون رو وارد کنید.
- آدرس محل زندگی خودتون رو به انگلیسی وارد کنید. نوشتن آدرس در زبان انگلیسی برعکس فارسی هست. مثلاً آدرس خیابان فردوسی، کوچه امید، پلاک 145 به این صورت نوشته میشه: « No 145, Omid Alley, Ferdowsi Str »
- کشور محل تولد خودتون رو انتخاب نمائید.
- در این قسمت شماره پاسپورت یا کد ملی خودتون رو بدون خط تیره وارد نمائید.
- تاریخ صدور پاسپورت یا کارت ملی خودتون رو به میلادی وارد کنید. تاریخ اعتبار کارت های ملی هوشمند 7 ساله هستش؛ بنابراین اگه از کارت ملی استفاده میکنید، تاریخ اعتبار کارت ملی رو درنظر بگیرید و 7 سال از اون کم کنید.
- در این قسمت از شما خواسته شده تا سازمان یا نهاد صادر کننده مدرک شناسایی خودتون رو مشخص کنید. اگر از پاسپورت استفاده می کنید کلمه Place of Issue رو وارد کنید؛ اگه هم از کارت ملی استفاده می کنید عبارت National Organization for Civil Registration رو وارد نمائید.
پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده بر روی گزینه Save کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید. در این مرحله، تاریخ انقضای گذرنامه یا کارت ملی خودتون رو به میلادی وارد کنید. سپس بر روی Save کلیک کنید. سپس صفحه جدیدی نمایان میشه براتون که باید تاریخ انقضای گذرنامه یا کارت ملی خودتون رو به میلادی وارد کنید. در آخر بر روی Save کلیک کنید؛

حال از شما درخواست میشه که برای ادامه مراحل احراز هویت، فایل اسکن شده از مدارک خود ارسال کنید. اگه امکان اسکن گرفتن از صفحه اصلی پاسپورت یا کارت ملی خود ندارید، میتونید عکسی قابل وضوح در زمینه ای سفید از مدرک ارسالی خود بگیرید. توجه داشته باشید که عکس ارسالی نباید بیشتر از 2 مگابایت باشه و ترجیحاً با فرمت JPG باشه بهتره. برای این کار بر روی گزینه Upload passport copy کلیک نمائید و سپس در صفحه جدید مدرک شناسایی خودتون رو ارسال کنید.

پس از آپلود فایل مدارک خود، باید نوع مدرک ارسالی رو تعیین کنید. اگه تصویر پاسپورت خودتون رو فرستادید، گزینه Passport main pages رو انتخاب کنید و چنانچه تصویر کارت ملی خودتون رو ارسال کردید، گزینه ID card, front side رو انتخاب کرده و در آخر Finish Upload رو بزنید.
در صورتی که آپلود شما موفقیت آمیز باشه، یک پیام با نوار سبز رنگ نمایش داده میشه. میتونید برای اطمینان بیشتر، از طریق دکمه Upload new document copy عکس پشت کارت ملی خودتون رو هم ارسال کنید؛ اما این بار باید از بخش مشخص کردن نوع مدرک، گزینه ID card back side رو انتخاب کنید. البته همون صفحه اول کارت ملی معمولاً کفایت میکنه. بعد از تمام شدن آپلود تمام مدارک،
روی Back to document list کلیک کرده و تغییرات رو ذخیره کنید.
پس از انجام تمامی مراحل بالا، پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات ثبت اطلاعات، به شما نمایش داده میشه. پس از 1 الی 2 روز کاری، اطلاعات شما بررسی شده و حساب تون ارتقا پیدا میکنه. این فرآیند بسته به شرایط در بعضی مواقع ممکنه تا 10 روز هم طول بکشه.

نکته: گاهی اوقات ممکنه وب مانی پس از بررسی اطلاعات، از کاربر درخواست ارسال عکس سلفی کنه. در این موارد، شما باید درحالی که گذرنامه یا کارت ملی رو در کنار صورت خود نگه داشته اید، از خودتون عکس بگیرید و برای وب مانی ارسال کنید. نحوه ارسال عکس مانند آپلود مدارکه و فقط باید در بخش انتخاب نوع فایل ارسالی، Photo ID رو انتخاب نمائید.
همچنین کاربران میتونن در صورت تمایل پس از آپلود مدرک شناسایی خود، گزینه Upload new document copy رو انتخاب کرده و برای ارسال Photo ID خود مانند مراحل فوق عمل کنن.
پس از ارسال مدارک، تا حداکثر 48 ساعت کاری باید صبر کنید تا مدارک شما تائید بشن. در صورتی که مدارک شما مورد تائید قرار نگرفت، به منظور تسریع در روند تائید مدارک میتونید یک تیکت ایجاد کنید. برای این کار عنوان خود رو Additional check وارد کرده و در متن ضمن نوشتن WMID خود از پشتیبانی بخواید که مدارک شما رو بررسی کنه. چنانچه در هنگام احراز هویت عکس سلفی به همراه مدرک شناسایی نفرستادید، بهتره که در این تیکت ارسال کنید.
امیدواریم این مقاله آموزشی براتون مفید بوده باشه. از اینکه تا انتها با بورسفا همراه بودید، از شما صمیمانه سپاسگزاریم؛
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.